Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Stoom de groenten eerst beetgaar. Neem dan een deel van de margarine, bak de groenten aan en kruid met de La Spezia-kruiden.
Haal de aardappelen uit de verpakking, leg op een GN en plaats voor 10 minuten in een voorverwarmde oven aan 175 °C.
Bak de hamburgers in de rest van de margarine gaar.
Breng 2,5 l water aan de kook, los in 2,5 l koud water de demi glace op en roer dit dan in het kokend water door. Laat dit even al roerend goed doorkoken tot een gladde saus.
Serveer de groenten en de aardappelen samen met de hamburger en nappeer met de saus.