Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven op 180 °C. Snijd de ajuin in parten. Was de jonge wortelen en snijd deze doormidden. Snijd de courgette en de aubergine in lange repen van ± 1 cm dikte.
Meng al de groenten met olijfolie, tijm, peper en zout. Plaats dit voor ongeveer 15 minuten in de oven.
Neem het bladerdeeg en maak een inkeping (niet doorsnijden) van 1,5 cm van de randen. Prik in het binnenste gedeelte met een vork.
Neem de groenten uit de oven en meng de rode pesto eronder.
Schik dit mooi in het midden van het bladerdeeg, op het gedeelte met de gaatjes.
Plaats het in de oven voor een 20-tal minuten.
Haal de plaat dan even uit de oven en bestrijk de randen met wat losgeklopt ei. Zet dan nog eens voor 5 minuten in de oven.
Haal dan terug uit de oven en verbrokkel de Griekse kaas erover en werk af met wat rucola.