Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak het witloof schoon. Snijd de stronkjes overlangs doormidden. Hol ze dan wat uit door de harde kern te verwijderen.
Meng het gehakt met het ei, de tijm en de kaas. Kruid met nootmuskaat, peper en zout, en doe er wat panko bij zodanig dat het gehakt niet te vochtig is.
Neem het gehakt en leg dit op één witloofhelft en druk er de andere helft op.
Omwikkel met een plak Gandaham en plaats de stronkjes in een GN.
Overgiet met de fond en zet 40 à 45 minuten in de oven. Draai geregeld om en overgiet met het braadvocht.
Serveer dit samen met een gebakken aardappel of kroketten.