Combi omelet

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Snijd de ajuin in brunoise en de champignons in partjes. Bak dit dan aan in de vloeibare margarine.
  2. Voeg er dan de sojascheuten bij en op het einde de jonge spinazie.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Bak de aardappelblokjes apart aan in de margarine.
  5. Plaats de omeletten in de oven voor ± 15 minuten aan 150 °C.
  6. Serveer de groenten en de aardappelblokjes samen met de omelet.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Kastanjechampignons: 7,5 kg
  • Jonge spinazie: 4 kg
  • Sojascheuten: 2 kg
  • Zoete ajuinen: 50 stuks
  • Aardappelblokjes: 10 kg
  • Vloeibare margarine
  • Omelet natuur: 100 stuks

Publicatie datum: 04 april 2025