Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Blancheer de asperges kort in kokend gezouten water en verfris ze dan onmiddellijk.
Kook de linguini gaar.
Klop de kippenfilets plat tussen bakpapier en kruid met peper en zout. Bak de filets dan in olijfolie met de boter. Snijd de citroenen in schijven en bak deze mee in de pan.
Blus de kip met de room en laat de saus wat inkoken. Voeg de kappertjes toe en laat even mee sudderen.
Giet de pasta af, bak de gesneden asperges wat aan in olijfolie en voeg hierbij de pasta. Roer door en werk af met geraspte parmezaan.
Schik de pasta op het bord, leg er de kip bovenop en nappeer met de saus. Werk af met gesneden platte peterselie.