Vanaf 01/01/2026 is e-facturatie via Peppol verplicht. Deel jouw Peppol-ID via dit formulier.
Je cookie instellingen
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de marinade voor de kipblokjes door deze te mengen met de yoghurt, het chilipoeder, 125 g paprikapoeder, 125 g garam masala, 125 g komijnpoeder, de kurkuma en dan de kardemompeulen.
Kruid met zout, meng goed door en laat zeker een uur marineren.
Snijd de ajuin en de look fijn. Stoof dit in een deel van de boter aan en voeg er de gember aan toe. Doe er na 2 minuten de rest van de kruiden, de garam masala, de komijn en het paprikapoeder bij.
Bak deze nog even mee en blus dan met de tomatenblokjes. Doe er de cashewnoten bij en roer door en laat 15 minuten sudderen. Doe de saus dan in een blender en mix fijn.
Bak nu de gemarineerde kip in boter aan en voeg er de saus aan toe. Doe er de rest van de boter bij, de room en laat dan op zacht vuur voor 30 minuten sudderen.
Serveer met wat basmatirijst, naanbrood en werk af met wat koriandertakjes. Je kan er eventueel nog wat frisheid in brengen met sap van een halve limoen.