Vanaf 01/01/2026 is e-facturatie via Peppol verplicht. Deel jouw Peppol-ID via dit formulier.
Je cookie instellingen
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de ajuin in brunoise en stoof deze aan in de margarine. Doe er dan het spek bij en bak goed aan.
Giet de bonen af en voeg ze bij het spek, roer door en kruid af.
Kleur de burgers aan bak verder gaar in de oven. Blus de pan dan met de witte wijn, laat dit wat uitkoken en roer de aanbaksels los. Voeg de room toe en laat inkoken.
Juist voor je gaat serveren roer er de mosterd door. Bak de krieltjes bruin in de margarine en serveer dan alles samen.