Vanaf 01/01/2026 is e-facturatie via Peppol verplicht. Deel jouw Peppol-ID via dit formulier.
Je cookie instellingen
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Plaats de paprika in de oven en laat deze zwart blakeren. Haal deze uit de oven en laat afkoelen. Pel en ontpit deze en hak daarna zeer fijn.
Snijd de rode ajuin in fijne brunoise en stoof deze met de paprika aan in voldoende olijfolie. Doe er de geplette look bij en het paprikapoeder.
Kruid met voldoende zout en suiker. Roer eens door en doe alles in een blender en blend dit tot een dikke saus.
Bak de ajuinringen bruin in de margarine. Warm de omeletten en crispy bacon in de oven. Stel de burger als volgt samen: Leg de omelet op de bodem van de bun. Doe hierop wat saus, de ajuinringen, een blaadje sla en werk af met 2 sneetjes bacon. Sluit de burger met het deksel van de bun.