praktische oplossingen voor doelgerichte zorg in foodservice

Masterclass: een leven zonder gluten of lactose? Vergeet de vezels niet!

Tijdstip

13.30 - 16.30 uur  

Wil jij jouw productkennis verdiepen en de gezondheid van jouw consumenten, studenten, bewoners of patiënten echt ondersteunen? Schrijf je dan in voor de inspirerende masterclass 'Een leven zonder gluten en lactose? Vergeet de vezels niet!'

In deze masterclass verkennen we de kracht van voedingsaanpassingen en gaan we dieper in op hoe deze het welzijn van mensen kunnen verbeteren, wanneer ze zorgvuldig en op maat toegepast worden.

JAVA Foodservice Academy logo

Tijdens deze sessie leer je:

  • Het waarom van aangepaste diëten en de link tussen dieetaanpassingen.
  • Hoe je technische fiches kunt interpreteren en je menuplan daarop kunt afstemmen.
  • Welke producten het beste aansluiten bij verschillende diëten.

  

  

Jouw spreker: Vicky De Beule

In deze masterclass, geleid door Vicky De Beule, voedingsdeskundige en oprichter van Positief Voeden, krijg je inzicht in de achtergrond van verschillende diëten en leer je hoe je ze efficiënt kunt toepassen in je menuplannen. Heb je vragen over dit onderwerp? Vicky beantwoordt ze graag tijdens de sessie!