JAVA FOODSERVICE VAKBEURS
11 & 12 september 2019

'DUURZAAMHEID'

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel


Het thema dat ook de leidraad was van JAVA ON THE ROAD 2019, heeft zoveel invalshoeken en zoveel interesse weggedragen, dat we ook de vakbeurs van JAVA Foodservice op 11 en 12 september 2019 helemaal in het thema van duurzaamheid willen zetten.

 

Wij zijn er immers van overtuigd dat elk bedrijf op meerdere manieren bezig is met MVO. Is het niet op vlak van verpakkingen of verminderen van zout, suiker in producten, dan wel op het vlak van duurzaam transport, duurzaam inzetten van waterbronnen, welzijn van medewerkers …

WZC Ter Burg wint de eerste
Eten is feest award!

Tijdens de JAVA Foodservice vakbeurs op donderdag 12 september werd de winnaar bekendgemaakt.


Lees het volledig verslag over deze actie en het winnende project in onze nieuwsberichten!

Nieuw concept "Easy tasty Veggie"
tijdens lunch


Van 11.00 uur tot 15.00 uur verrassen wij u graag met een aantal vegetarische gerechten, gebaseerd op het principe Cook&create van onze partner Pietercil Foodservice.


Een echte primeur voor de JAVA Foodservice klanten.

Beursplan

Benieuwd welke leveranciers deze keer aanwezig zijn? 

Beurspublicatie

Bent u ook benieuwd hoe onze leveranciers omgaan met duurzaamheid? Welke stappen ze hiervoor ondernemen? Wat u mag verwachten op onze beurs? ... 


Ontdek het allemaal in de nieuwe beurspublicatie die hier binnenkort zal verschijnen! 


Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing